(Restaurant: kr. 99) Løkringer blandet i forskjellige typer krydder og linsemel. Frityrstekt.
Onion Rings mixed with different types of spices and lentil flower. Deep fried.
2. Fish Pakora99
(Restaurant: kr. 99) Steinbit marinert i forskjellige typer krydder og linsemel. Frityrstekt.
Catfish marinated in various spices and lentil flour. Deep fried.
3. Chicken Pakora99
(Restaurant: kr. 99) Kylling med ulike typer indisk krydder og linsemel. Frityrstekt.
Chicken mixed with different types of Indian spices and lentil flour. Deep fried.
4. Paneer Pakora95
(Restaurant: kr. 95) Indisk ost blandet i ulike typer indisk krydder og gram mel. Frityrstekt. (allergen: melk)
Deep fried indian cheese mixed with different types of Indian spices and gram flour.
5. Vegetable Pakora99
(Restaurant: kr. 99) Grønnsaker blandet i ulike typer krydder og gram mel. Frityrstekt. (allergen: melk, kan lages uten melk og ost)
Vegetables mixed in different types of spices and gram flour. Deep fried.
6. Vegetable samosa99
(Restaurant: kr. 99) Vegetar fylt butterdeig. Frityrstekt. (allergen: gluten, soyaolje, cashewnøtter)
Vegetarian filled pastry. Deep fried.
7. Keema Samosa99
(Restaurant: kr. 99) Kjøttdeig av lam blandet med forskjellige grønnsaker. Frityrstekt. (allergen: gluten, soyaolje, cashewnøtter)
Meat dough of lamb mixed with various vegetables. Deep fried.
8. India Gate Special189
(Restaurant: kr. 189) Kylling, fisk og løkringer. For to personer.
Chicken, fish and onion rings. For two.
9. Daal Soup89
(Restaurant: kr. 89) Suppe med gule linser, fløte og koriander. (allergen: melk)
Yellow lenses soup with cream and coriander.
10. Samundri Ratan105
(Pris i restaurant kr. 105) Black tiger reker marinert i fersk hvitløk og urter. Frityrstekt.
Black tiger shrimps marinated in fresh garlic and herbs. Deep fried.
Restaurant
Tandoori / Grill
11. India Gate Special269
(Pris i restaurant kr. 299) En spennende blanding av våre mest populære tandoori-retter. Kylling, lam, okse, reker og kongelig Malai Kebab. Marinert og grillet i tandoori ovn. (allergen: melk, cashewnøtter)
12. Chicken Tikka239
(Pris i restaurant kr. 265) Kylling marinert i en blanding av yoghurt og ulike indiske krydder, grillet i tandoori ovn.(allergen: melk)
Chicken marinated in a mix of yoghurt and various Indian spices, grilled in tandoori oven.
12.1 Kandhari Murg Tikka238
(Pris i restaurant kr. 264) Kylling marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, Himalaya indisk krydder og grillet i indisk leirovn.
12.2 Mango Chicken Tikka238
(Restaurant: kr. 259) Kylling marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, himalaya indian krydder, og grillet i indisk leirovn. Serveres med tandoori saus. (allergen: melk, cashewnøtter)
Chicken marinated with pomegranate, yoghurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in clay oven. Served with tandoori sauce.
13. Murg Pastoni238
(Restaurant: kr. 259) Kylling marinert med fløte, granateple, cashewnøtter, hjemmelaget ost, egg og indiske krydder. Grillet i stein ovn. Serveres med salat og tandoori saus.
Chicken marinated with cream, pomegranate cashews, homemade cheese, egg and tandoori spices. Grilled in clay oven. Served with tandoori sauce. (Inneholder allergen: melk, egg og cashewnøtter)
14. Lasani Tikka242
(Restaurant: kr. 269) Kylling marinert i hvitløk, grønn chilli, fersk koriander og forskjellige indiske krydder og urter. (allergen: melk kun i sausen)
Marinated chicken mixed in garlic, green chilli, fresh coriander and various indian spices.
15. Tandoori Chicken242
(Restaurant: kr. 269) Halv kylling marinert i yoghurt og indisk krydder, stekt i tandoori-ovn. (allergen: melk og nøtter i sausen)
Half chicken marinated in yoghurt and indian spices, grilled in tandoori oven.
16. Lamb Garlic260
(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i en blanding av hvitløk, mynte, yoghurt og frisk koriander. Grillet i tandooriovn.
Lamb marinated in a mixture of garlic, mint, yoghurt and fresh coriander. Grilled in tandoori oven.
16.1 Kandhari Lamb Tikka251
(Restaurant: kr. 289) Lam marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, Himalaya indisk krydder og grillet i indisk leirovn.
16.2 Lamb Chop Garlic260
(Restaurant: kr. 299) Lammekoteletter marinert i yoghurt, hvitløk og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn.
Lamb chop marinated yoghurt garlic and various Indian spices. Grilled in tandoori oven.
16.3 Lamb Chop Kandhari260
(Restaurant: kr. 298) Lammekoteletter marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, himalaya indian krydder, og grillet i indisk leirovn. Serveres med tandoori saus.
Lamb chop marinated with pomegranate, yoghurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in clay oven. Served with tandoori sauce.
17. Lam Tikka260
(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandooriovn.
Lamb marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven.
17.1 Lam Chop Boti260
(Restaurant: kr. 298) Lammekoteletter marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn. (Allergen: melk, cashewnøtter)
Lamb chop marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven.
18. Biff Tikka239
(Restaurant: kr. 279) Indrefilet av okse marinert i yoghurt og utvalgte krydder. Grillet i tandooriovn.
Tenderloin of beef marinated in yoghurt and selected spices. Grilled in tandoori oven.
19. King Prawns224
(Restaurant: kr. 259) Black tiger reker marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn.
Black tiger shrimps marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven.
20. Garlic Prawns224
(Restaurant: kr. 269) Black tiger reker marinert i hvitløk, yoghurt og ulike krydder. Grillet i tandoori ovn.
Black tiger shrimps marinated in garlic, yoghurt and various spices.Grilled in tandoori oven.
21. Amritsari Fish Tikka224
(Restaurant: kr. 249) Steinbit marinert i ulike krydder og urter. Grillet i tandoori ovn.
Cat fish marinated in various spices and herbs. Grilled in tandoori oven.
21.1 Duck Batahk Tamarind269
(Restaurant: kr. 299) Saftig andebryst marinert med indiske krydder og hjemmelaget tamarindsaus. Grillet i leirovn. (allergen: melk, cashewnøtter, kan lages uten cashewnøtter).
Juicy duck breast marinated with Indian spices and homemade tamarind sauce. Grilled in clay oven.
21.2 Duck Garlic Batakh269
(Restaurant: kr. 299) Mørt andebryst marinert med yoghurt, indiske krydder og hvitløk. Grillet i leirovn. (Inneholder melk og cashewnøtter, men kan lages uten cashewnøtter).
Tender duck breast marinated with yoghurt, Indian spices and garlic. Grilled in clay oven.
Alle retter serveres med ris og tandoorisaus. Som inneholder allergen: melk og cashewnøtter.
Restaurant
Murg Pakwan (Chicken)
Barnemeny / Childrens menu129
Saftige kyllingbiter marinert i yoghurt og forskjellige krydder. Serveres med pommes frites og salat. Is til dessert.
Chicken marinated in yoghurt and different spices. Served with salad and pommes frites. Ice cream for dessert.
22. Chicken Tikka Masala224
(Restaurant: kr. 249) Grillede kyllingbiter tilberedt i masala saus. Allergener: melk og cashewnøtter.
Pieces of grilled chicken prepared in masala sauce.
23. Chicken Karahi219
(Restaurant: kr. 249) Kyllingfilet tilberedt med en rik saus av paprika, løk, urter og rødvin. Allergener: melk, kan lages uten melk.
Chicken fillet prepared in a rich sauce of red bell pepper, onion, herbs and red wine.
23.2 Chicken Jalfrezi224
(Restaurant: kr. 259) En sør indisk rett av saftige kyllingbiter, tilberedt med sterk tomatsaus, fritystekt paprika, løk og sør indisk krydder, litt lime juice og korriander på toppen.
24. Saag Chicken225
(Restaurant: kr. 255) Kyllingfilet tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, kan lages uten melk.
Chicken fillet prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.
25. Butter Chicken229
(Restaurant: kr. 259) Tandoori stekt kylling tilberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk, cashew, rosiner
Tandoori roasted chicken prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.
25.2 Mango Chicken235
(Restaurant: kr. 249) Kokt kylling tilberedt med mangosaus, fløte, kokosmelk og punjabi krydder. Allergener: melk, nøtter
26. Chilli Chicken239
(Restaurant: kr. 259) Kylling stekt med fersk chilli og paprika. (Sterk)
Chicken fried with fresh chilli and bell pepper. Strong.
27. Chicken Korma249
(Restaurant: kr. 259) Kylling kokt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter.
Chicken cooked in cream sauce with cashews and raisins.
27.2 Cream Chicken235
(Restaurant: kr. 259) Kokt kylling tilberedt med fyldig kremet saus, cashewnøtter og smør. Allergener: melk, cashewnøtter.
28. Chicken Vindaloo235
(Restaurant: kr. 259) Kyllingfilet i en sterk saus tilberedt av en tradisjonell South Indian oppskift.(Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Chicken fillet in a strong sauce prepared by a traditional South Indian resipe. (Strong).
30. Madrasi Hot Pot249
(Restaurant: kr. 289) Kylling, biff og reker woket med chilisaus, purre, tomater og rike indiske krydder (Sterk)
31. Pepper Chicken255
(Restaurant: kr. 279) Grillet kyllingfilet kokt med fføtesaus, pepper og rødvin, sammen med duftige indiske krydder. Allergener: melk, cashewnøtter.
31.1 Chicken Curry219
(Restaurant: kr. 229) Kylling kokt sammen med ingefær og indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Restaurant
Anderetter / Duck dishes
31.3 Duck Karahi242
(Restaurant: kr. 279) Mørt andebryst tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rødvin. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Tender duck breast in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine.
31.4 Duck Korma251
(Restaurant: kr. 289) Mørt andebryst tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter.
Tender duck breast cooked in cream sauce with cashew and raisins.
31.5 Mango Duck224
(Restaurant: kr. 249) Mørt andebryst tilberedt med mango saus, løk, kokos, fløte, melk, cashewnøtter og punjabi krydder.
Tender duck breast with mango sauce, onion, coconut, cream, milk, cashews and punjabi spices. (Inneholder: melk og nøtter)
Restaurant
Gosht Pakwan (Lamb)
32. Lamb Tikka Masala251
(Restaurant: kr. 279) Grillet benfritt lam tilberedt i en masala saus.
Grilled boneless lamb preapared in a masala sauce.
33. Lamb Karahi251
(Restaurant: kr. 279) Benfritt lam tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rød vin. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine.
34. Lam Saag242
(Restaurant: kr. 269) Lam tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Lamb prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.
34.2 Ghobi Gosht242
(Restaurant: kr. 269) Kokt og frityrstekt lam tilberedt med blomkål, løk, tomater og poteter med smak av punjabi. Allergener: gluten
35. Lam Korma251
(Restaurant: kr. 279) Lam tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter.
Lamb cooked in cream sauce with cashews and raisins.
36. Lam Do Pyaza242
(Restaurant: kr. 269) Lam tilberedt i en fyldig saus med halvstekt løk, tomater og krydder. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Lamb prepared in a rich sauce of half fried onions, tomatoes and spices.
37. Lam Curry249
(Restaurant: kr. 269) Benfritt lam tilberedt i en tykk saus med frisk paprika, løk og urter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion and herbs.
38. Rogan Josh259
(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt med løk, tomater, safran og punjabi urter (med ekstra olje).
Lamb prepared with onions, tomatoes, saffron and punjabi spices(with extra oil).
39. Lamb Chilli249
(Restaurant: kr. 279) Lam wokket med løk, chili, paprika og koriander med chilisaus.
Lamb woked with onions, chilli, bell pepper and coriander with chilli sauce.
40. Gosht Aloo249
(Restaurant: kr. 269) Lam tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Lamb prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.
40.2 Lamb Vindaloo255
(Restaurant: kr. 279) Kokt lam tilberedt med tykk karrisaus og indiske krydder (Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Restaurant
Seafood / Fiskeretter
42. Prawn Curry239
(Restaurant: kr. 249) Black tiger reker kokt sammen med ingefær og Indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk og cashewnøtter, kan lages uten melk og cashewnøtter.
Black tiger shrimps with ginger and Indian spices from Punjab.
42.1 Prawn Tikka Masala259
(Restaurant: kr. 259) Grillet black tiger reker tilberedt i masala saus. Allergener: melk og cashewnøtter, kan lages uten cashewnøtter.
Grilled black tiger shrimps prepared in masala sauce.
43. Fish Makhani239
(Restaurant: kr. 249) Fiskefilet stekt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder.
Fish fillet fried in a mild sauce made of tomatoes, nuts, raisins and spices.
44. Karahi Prawn235
(Restaurant: kr. 249) Black tiger reker blandet med paprika, løk, tomat, krydder og hvit vin. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Black tiger shrimps mixed with bell pepper, onion, tomato, spices and white wine.
45. Saag Prawns239
(Restaurant: kr. 259) Black tiger reker forberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Black tiger shrimps prepared with spinach, garlic, herbs and spices.
46. Prawns Vindaloo235
(Restaurant: kr. 259) Black tiger reker tilberedt med en sterk saus fra en tradisjonell sør-indisk oppskrift. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Black tiger shrimps prepared in a strong sauce from a traditional south Indian recipe
46.2 Fish Chili239
(Restaurant: kr. 249) Fisk tilberedt med løk, poteter og søt chilisaus.
Fish prepared with onion, potatoes, and sweet chilli sauce.
47. Fish curry235
(Restaurant: kr. 249) Fiskefilet tilberedt i karrisaus og tomatsaus med hvitløk, ingefær, urter og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Fish fillet prepared in curry sauce and tomato sauce with garlic, ginger, herbs and spices.
Restaurant
Vegetarian Dishes
Tre retters meny / Three course menu509
49. Palak Panner206
(Restaurant: kr. 229) Hjemmelaget ost i kuber blandet med spinat og utvalgte krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Homemade cheese cubes mixed with spinach and selected spices.
49.2 Panner Karahi206
(Restaurant: kr. 229) Små biter av frityrstekt hjemmelaget ost, tilberedt med en rik saus og paprika, løk og urter. Allergener: melk og cashewnøtter.
Small pieces of fried homemade cheese prepared in a rich sauce and red bell pepper, onion and herbs.
50. Channa Masala188
(Restaurant: kr. 209) Split erter kokt i tykk karrisaus og aromatiske urter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter)
Split peas coocked in thick curry sauce and aromatic herbs.
51. Daal Makhani188
(Restaurant: kr. 209) Linser kokt i fløtesaus med hvitløk, ingefær og krydder. Allergener: melk
Lentils cooked in cream sauce with garlic, ginger and spices.
51.2 Aloo Ghobi Adraki197
(Restaurant: kr. 219) Blomkål og poteter tilberedt med spisskumminfrø, løk, tomater og ingefær
Cauliflower and potatoes cooked with cummin seed, onion, tomatoes and ginger.
52. Paneer Butter Masala206
(Restaurant: kr. 229) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter.
Home made cheese in cubes prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.
53. Shahai Paneer206
(Restaurant: kr. 229) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en spesiell rik saus med nøtter. Allergener: melk og cashewnøtter.
Home made cheese in cubes prepared in a special rich sauce with nuts.
53.1 Malai Kofta Curry199
(Restaurant: kr. 219) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en spesiell rik saus med nøtter. Allergen: melk og cashewnøtter.
Home made cheese prepared in a special rich sauce with nuts.
54. Punjabi Daal188
(Restaurant: kr. 209) Gule linser forberedt i en rik saus av tomater, løk, ingefær og hvitløk. Håndtert i punjabi krydder og urter.
Yellow lenses prepared in a rich sauce of tomatoes, onion, ginger and garlic. Handled in punjabi spices and herbs.
54.1 Rajmah Masala Curry Aloo188
(Restaurant: kr. 209) Røde kidneybønner tilberedt i en smaksrik tomatbasert saus med løk, fersk ingefær, hvitløk og koriander.
Red kidney beans prepared in a tasty tomate based gravy with onion, fresh ginger, garlic and coriander.
55. Biryani209
(Restaurant: kr. 249) Ris kokt sammen med enten lammekjøtt/kylling/reker eller grønnsaker/cashewnøtter/rosiner. Serveres med en spesiell karrisaus. Allergener: melk og cashewnøtter.
Rice cooked with lamb/chicken/prawns or vegetables/cashew nuts/raisins. Served with a special curry sauce.
Restaurant
Biff-retter
61. Biff do Pyaza229
(Restaurant: kr. 269) Biff tilberedt i en fyldig saus med halvstekt løk, tomater og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Steak prepared in a rich sauce of half fried onions, tomatoes and spices.
63. Biff Aloo229
(Restaurant: kr. 269) Biff tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.
Steak prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.
65. Biff Tikka Masala229
(Restaurant: kr. 269) Grillet biff, kokt med fløtesaus og cashewnøtter. Allergener: melk og cashewnøtter.
66. Biff Korma235
(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk og cashewnøtter.
67. Biff Chilli219
(Restaurant: kr. 259) Grillet biff stekt i panne, med løk, purreløk, paprika og sweet chili saus.
Restaurant
Saath-Saath / Tilbehør
100. Plain Nan (Gjæret hvetebrød)35
(Restaurant: kr. 39) Plain Nan (Gjæret hvetebrød). Allergener: gluten fra hvete, melk og egg.
101. Lasani Nan44
(Restaurant: kr. 49) Nan fylt med hvitløk, råløk og krydder. Bakt i tandoori ovn.
Nan filled with garlic, onion and spices. Baked in tandoori oven.
102. Peshawari Nan62
(Restaurant: kr. 69) Nan fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg og cashewnøtter.
Nan filled with dry fruit and nuts. Baked in tandoori oven.
103. Raita40
(Restaurant: kr. 45) Yoghurt med løk, agurk og tomater. Allergen: melk
Yoghurt with onion, cucumber and tomatoes.
104. Salat89
(Restaurant: kr. 99) Husets ferske grønnsaker.
Fresh salad.
105. Paneer Nan54
(Restaurant: kr. 59) Nan fylt med hjemme lagt ost og indiske krydder og bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg.
Nan fylled with indian spices and home made chees & baked in tandoori ovn
105.3 Aloo Nan54
(Restaurant: kr. 59) Nan fylt med poteter og indiske krydder. Bakt i tandoori ovn. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg.
Nan filled with potatoes and Indian spices, baked in tandoori oven.
106. Roti Chapati44
(Restaurant: kr. 49) Roti blir laget av brunt mel, men uten gjær. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg.
Roti is made of browm flour, withought yeast.
107. Chicken Nan74
(Restaurant: kr. 79) Nan fylt med grillet kylling og koriander. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg.
Nan stuffet with grilled chicken and coriander.
108. Egg ris134
(Restaurant: kr. 149) Plain basmati ris med egg og grønnsaker. Allergen: egg.
Plain basmati rice with egg and vegetables.