Meny - Bergen

Priser er for take away - restaurant i parentes.

De fleste retter inneholder nøtter. Hvis du har allergier, vennligst gi beskjed / notat ved ordre.

Forretter / Appetizers

1. Onion Bhali kr. 99

Løkringer blandet i forskjellige typer krydder og linsemel. Frityrstekt. Onion Rings mixed with different types of spices and lentil flower. Deep fried. Allergener: Melk

2. Fish Pakora kr. 119

Steinbit marinert i forskjellige typer krydder og linse mel. Frityrstekt. Catfish marinated in various spices and lentil flour. Deep fried. Allergener: Melk

3. Chicken Pakora kr. 119

Kylling med ulike typer indisk krydder og linsemel. Frityrstekt. Chicken mixed with different types of Indian spices and lentil flour. Deep fried.

4. Paneer Pakora kr. 119

Indisk ost blandet i ulike typer indisk krydder og gram mel. Frityrstekt. (allergen: melk) Deep fried indian cheese mixed with different types of Indian spices and gram flour. Allergener: Melk

5. Vegetable Pakora kr. 99

Grønnsaker blandet i ulike typer krydder og gram mel. Frityrstekt. Vegetables mixed in different types of spices and gram flour. Deep fried.

6. Vegetable samosa kr. 99

Butterdeig fylt med poteter og grønne erter. Puff pastry filled with potatoes and green peas. Allergener: Melk, hvete og cashewnøtter

7. Keema Samosa kr. 109

Kjøttdeig av lam blandet med forskjellige grønnsaker. Frityrstekt. Meat dough of lamb mixed with various vegetables. Deep fried.

8. India Gate Special kr. 219

Kylling, kongereker og løkringer. Blandet i forskjellige typer krydder og linse mel (for to personer) Chicken, fish and onion rings. mixed with different types of Indian spices and lentil flour (For two persons). Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

9. Daal Soup kr. 99

Suppe med gule linser, fløte og koriander. (allergen: melk) Yellow lenses soup with cream and coriander.

10. Samundri ratan kr. 119

Black tiger reker marinert i fersk hvitløk og urter. Frityrstekt. Black tiger shrimps marinated in fresh garlic and herbs. Deep fried.

Tandoori / Grill

11. India Gate Special kr. 280

(Restaurant: 319)En spennende blanding av våre mest populære tandoori-retter. Kylling, lam, okse, reker og kongelig Malai Kebab. Marinert og grillet i tandoori ovn. (allergen: melk, cashewnøtter)

12. Chicken Tikka kr. 251

(Restaurant: 279)Kylling marinert i en blanding av yoghurt og ulike indiske krydder, grillet i tandoori ovn.(allergen: melk) Chicken marinated in a mix of yoghurt and various Indian spices, grilled in tandoori oven.

12.1 Kandhari Murg Tikka kr. 251

(Restaurant: 279)Kylling marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, Himalaya indisk krydder og grillet i indisk leirovn. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

12.2 Mango Chicken Tikka kr. 251

(Restaurant: 279)Kylling marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, himalaya indian krydder, og grillet i indisk leirovn. Serveres med tandoori saus. (allergen: melk, cashewnøtter) Chicken marinated with pomegranate, yoghurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in clay oven. Served with tandoori sauce.

13. Murg Pastoni kr. 251

(Restaurant: kr. 279) Kylling marinert med fløte, granateple, cashewnøtter, hjemmelaget ost, egg og indiske krydder. Grillet i stein ovn. Serveres med salat og tandoori saus. Chicken marinated with cream, pomegranate cashews, homemade cheese, egg and tandoori spices. Grilled in clay oven. Served with tandoori sauce. (Inneholder allergen: melk, egg og cashewnøtter)

14. Lasani Tikka kr. 251

(Restaurant: kr. 279) Kylling marinert i hvitløk, grønn chilli, fersk koriander og forskjellige indiske krydder og urter. (allergen: melk kun i sausen) Marinated chicken mixed in garlic, green chilli, fresh coriander and various indian spices.

15. Tandoori Chicken kr. 260

(Restaurant: kr. 289) Halv kylling marinert i yoghurt og indisk krydder, stekt i tandoori-ovn. (allergen: melk og nøtter i sausen) Half chicken marinated in yoghurt and indian spices, grilled in tandoori oven.

16. Lamb Garlic kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i en blanding av hvitløk, mynte, yoghurt og frisk koriander. Grillet i tandooriovn. Lamb marinated in a mixture of garlic, mint, yoghurt and fresh coriander. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

16.1 Kandhari Lamb Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert med granateple, youghurt, indiske urter og Himalaya Indian krydder. Grillet i indisk leir ovn. Serveres med tandoori saus. Lamb marinated with pomegranate, yougurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in tandoori oven. Served with tandoori sauce.

16.2 Lamb Chop Garlic kr. 265

(Restaurant: kr. 299) Lammekoteletter marinert i yoghurt, hvitløk og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn. Lamb chop marinated in yoghurt, garlic and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

16.3 Lamb Chop Kandhari kr. 260

(Restaurant: kr. 298) Lammekotelett marinert med granateple, youghurt, indiske urter, (Himalaya Indian) krydder og grillet i indisk leir ovn. Serveres med tandoori saus. Lamb chop marinated with pomegranate, yougurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in clay oven. Served with tandoori sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

17. Lam Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandooriovn. Lamb marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

17.1 Lamb Chop Boti kr. 260

(Restaurant: kr. 289) Lammekoteletter marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn. Lamb marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

18. Biff Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Indrefilet av okse marinert i yoghurt og utvalgte krydder. Grillet i tandooriovn. Tenderloin of beef marinated in yoghurt and selected spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

19. King Prawns kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Black tiger reker marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn. Black tiger shrimps marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

20. Garlic Prawns kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Black tiger reker marinert i hvitløk, yoghurt og ulike krydder. Grillet i tandoori ovn. Black tiger shrimps marinated in garlic, yoghurt and various spices.Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

21. Amritsari Fish Tikka kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Steinbit marinert i ulike krydder og urter. Grillet i tandoori ovn. Cat fish marinated in various spices and herbs. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, fisk og cashewnøtter

21.1 Duck Batakh Tamarind kr. 265

(Restaurant: kr. 299) Saftig andebryst marinert med indiske krydder og hjemmelaget tamarindsaus. Grillet i leir ovn. Juicy duck breast marinated with Indian spices and homemade tamarind sauce. Grilled in clay oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

21.2 Duck Garlic Batakh kr. 265

(Restaurant: kr. 299) Mørt andebryst marinert med indiske krydder og hvitløk. Grillet i leirovn. Juicy duck breast marinated with Indian spices and garlic. Grilled in clay oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter Alle retter serveres med ris og tandoorisaus. Som inneholder allergen: melk og cashewnøtter.

Murg Pakwan (Chicken)

22. Chicken Tikka Masala kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Grillede kyllingbiter tilberedt i masala saus. Allergener: melk og cashewnøtter. Pieces of grilled chicken prepared in masala sauce.

23. Chicken Karahi kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet tilberedt med en rik saus av paprika, løk, urter og rødvin. Allergener: melk, kan lages uten melk. Chicken fillet prepared in a rich sauce of red bell pepper, onion, herbs and red wine.

23.2 Chicken Jalfrezi kr. 245

(Restaurant: kr. 269) En sør indisk rett av saftige kyllingbiter, tilberedt med sterk tomatsaus, fritystekt paprika, løk og sør indisk krydder, litt lime juice og korriander på toppen. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

24. Saag Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, kan lages uten melk. Chicken fillet prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.

25. Butter Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Tandoori stekt kylling tilberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk, cashew, rosiner. Tandoori roasted chicken prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.

25.2 Mango Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kokt kylling tilberedt med mangosaus, fløte, kokosmelk og punjabi krydder. Allergener: melk, nøtter

26. Chilli Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling stekt med fersk chilli og paprika. (Sterk) Chicken fried with fresh chilli and bell pepper. Strong. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

27. Chicken Korma kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling kokt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter. Chicken cooked in cream sauce with cashews and raisins.

27.2 Cream Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kokt kylling med fyldig kremet saus, cashewnøtter og smør. Cooked chicken made with creamy sauce, cashews and butter.

28. Chicken Vindaloo kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet i en sterk saus tilberedt av en tradisjonell South Indian oppskift.(Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Chicken fillet in a strong sauce prepared by a traditional South Indian resipe. (Strong).

28. Barnemeny / Childrens menu kr. 129

(Restaurant: kr. 129) Velg mellom saftige kyllingbiter marinert i yoghurt og forskjellige krydder, chicken tikka masala, butter chicken eller grillpølse. Serveres med pommes frites og salat. Is til dessert. Allergener: hvete, melk, sennep, selleri, cashewnøtter Chicken marinated in yoghurt and different spices, chicken tikka masala, butter chicken or grilled sausage. Served with salad and pommes frites. Ice cream for dessert.

30. Madrasi Hot Pot kr. 255

(Restaurant: kr. 299) Kylling, biff og reker woket med chilisaus, purre, tomater og rike indiske krydder (Sterk). Allergener: Hvete, melk, soya, skalldyr og cashewnøtter

31. Pepper Chicken kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Grillet kyllingfilet kokt med fføtesaus, pepper og rødvin, sammen med duftige indiske krydder. Allergener: melk, cashewnøtter.

31.1 Chicken Curry kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling kokt sammen med ingefær og indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.

Anderetter / Duck dishes

31.3 Duck Karahi kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Mørt andebryst tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rødvin. Tender duck breast in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

31.4 Duck Korma kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Mørt andebryst tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rødvin. Tender duck breast in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

31.5 Mango Duck kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Mørt andebryst tilberedt med mango saus, løk, kokos, fløte, melk, cashewnøtter og punjabi krydder. Tender duck breast with mango sauce, onion, coconut, cream, milk, cashews and punjabi spices. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

Gosht Pakwan (Lamb)

32. Lamb Tikka Masala kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Grillet benfritt lam tilberedt i en masala saus. Grilled boneless lamb prepared in a masala sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

33. Lamb Karahi kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Benfritt lam tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rød vin. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine.

34. Lam Saag kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Lamb prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.

34.2 Ghobi Gosht kr. 245

(Restaurant: kr. 275) Kokt og frityrstekt lam tilberedt med blomkål, løk og tomater med smak av punjabi. Boiled and fried lamb cooked with cauliflower, onions and tomatoes flavored with punjabi.

35. Lam Korma kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter. Lamb cooked in cream sauce with cashews and raisins.

36. Lam Do Pyaza

(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt i en fyldig saus med halvstekt løk, tomater og krydder. Allergener: Hvete, melk, cashewnøtter Lamb prepared in a rich sauce of half fried onions, tomatoes and spices.

37. Lam Curry kr. 255

(Restaurant: kr. 275) Benfritt lam tilberedt i en tykk saus med frisk paprika, løk og urter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion and herbs.

38. Rogan Josh kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt med løk, tomater, safran og punjabi urter (med ekstra olje). Lamb prepared with onions, tomatoes, saffron and punjabi spices(with extra oil). Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

39. Lamb Chilli kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam wokket med løk, chili, paprika og koriander med chilisaus. Lamb woked with onions, chilli, bell pepper and coriander with chilli sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

40. Gosht Aloo kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Lamb prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.

40.2 Lamb Vindaloo kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Kokt lam tilberedt med tykk karrisaus og indiske krydder (Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.

Seafood / Fiskeretter

42. Prawn Curry kr. 235

(Restaurant: kr. 259) Black tiger reker kokt sammen med ingefær og Indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk og cashewnøtter, kan lages uten melk og cashewnøtter. Black tiger shrimps with ginger and Indian spices from Punjab.

42.1 Prawn Tikka Masala kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Grillet black tiger reker tilberedt i masala saus. Allergener: hvete, melk, skalldyr, cashewnøtter Grilled black tiger shrimps prepared in masala sauce.

43. Fish Makhani kr. 235

(Restaurant: kr. 259) Fiskefilet stekt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Fish fillet fried in a mild sauce made of tomatoes, nuts, raisins and spices

44. Karahi Prawn kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Black tiger reker blandet med paprika, løk, tomat, krydder og hvit vin. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Black tiger shrimps mixed with bell pepper, onion, tomato, spices and white wine.

45. Saag Prawns kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Wokstekte reker i autentisk Goa-stil med kokos og koriander. Stir-fried prawns in authentic Goan style with coconut and coriander.

46. Prawns Vindaloo kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Black tiger reker forberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: Hvete, melk, skalldyr, cashew Black tiger shrimps prepared with spinach, garlic, herbs and spices.

46.2 Fish Chili kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Fisk tilberedt med løk, poteter og søt chilisaus. Fish prepared with onion, potatoes, and sweet chilli sauce. Allergener: Hvete, melk, soya, fisk og cashewnøtter

47. Fish curry kr. 235

(Restaurant: kr. 259) Fiskefilet tilberedt i karrisaus og tomatsaus med hvitløk, ingefær, urter og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Fish fillet prepared in curry sauce and tomato sauce with garlic, ginger, herbs and spices.

Vegetarian Dishes

49. Palak Panner kr. 249

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber blandet med spinat og utvalgte krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Homemade cheese cubes mixed with spinach and selected spices.

49.2 Panner Karahi kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Små biter av frityrstekt hjemmelaget ost, tilberedt med en rik saus og paprika, løk og urter. Allergener: melk og cashewnøtter. Small pieces of fried homemade cheese prepared in a rich sauce and red bell pepper, onion and herbs.

50. Channa Masala kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Split erter kokt i tykk karrisaus og aromatiske urter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Split peas coocked in thick curry sauce and aromatic herbs.

51. Daal Makhani kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Linser kokt i fløtesaus med hvitløk, ingefær og krydder. Allergener: melk Lentils cooked in cream sauce with garlic, ginger and spices.

51.2 Aloo Ghobi Adraki kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Blomkål og poteter tilberedt med spisskumminfrø, løk, tomater og ingefær Cauliflower and potatoes cooked with cummin seed, onion, tomatoes and ginger. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

52. Paneer Butter Masala kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Home made cheese in cubes prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.

53. Shahai Paneer kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en spesiell rik saus med nøtter. Allergener: melk og cashewnøtter. Home made cheese in cubes prepared in a special rich sauce with nuts.

53.1 Malai Kofta Curry

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en spesiell rik saus med nøtter. Allergener: Hvete, melk, cashewnøtter Homemade cheese in cudes prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.

54. Punjabi Daal kr. 200

(Restaurant: kr. 219) Gule linser forberedt i en rik saus av tomater, løk, ingefær og hvitløk. Håndtert i punjabi krydder og urter. Yellow lenses prepared in a rich sauce of tomatoes, onion, ginger and garlic. Handled in punjabi spices and herbs. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

54.1 Rajmah Masala Curry Aloo kr. 209

(Restaurant: kr. 229) Røde kidneybønner tilberedt i en smaksrik tomatbasert saus med løk, fersk ingefær, hvitløk og koriander. Red kidney beans prepared in a tasty tomato based gravy with onion, fresh ginger, garlic and coriander.

55. Biryani kr. 235

(Restaurant: kr. 289) Ris kokt sammen med enten lammekjøtt/kylling/reker eller grønnsaker/cashewnøtter/rosiner. Serveres med en spesiell karrisaus. Allergener: melk og cashewnøtter. Rice cooked with lamb/chicken/prawns or vegetables/cashew nuts/raisins. Served with a special curry sauce.

Biff-retter

61. Biff do Pyaza kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt i en fyldig saus med halvstekt løk, tomater og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Steak prepared in a rich sauce of half fried onions, tomatoes and spices.

63. Biff Aloo kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Steak prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.

65. Biff Tikka Masala kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Grillet biff, kokt med fløtesaus og cashewnøtter. Allergener: melk og cashewnøtter.

66. Biff Korma kr. 245

(Restaurant: kr. 289) Biff tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk og cashewnøtter.

66. Biff Chili kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Grillet biff stekt i panne, med løk, paprika og sweet chilli saus. Allergener: hvete, melk, soya og cashewnøtter.

Saath-Saath / Tilbehør

100. Plain Nan (Gjæret hvetebrød) kr. 45

(Restaurant: kr. 39) Plain Nan (Gjæret hvetebrød). Allergener: gluten fra hvete, melk og egg.

101. Lasani Nan kr. 50

(Restaurant: kr. 49) Nan fylt med hvitløk, råløk og krydder. Bakt i tandoori ovn. Nan filled with garlic, onion and spices. Baked in tandoori oven. Allergener: Gluten fra hvete, melk og egg

102. Peshawari Nan kr. 70

(Restaurant: kr. 79) Nan fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg og cashewnøtter. Nan filled with dry fruit and nuts. Baked in tandoori oven.

103. Raita kr. 40

(Restaurant: kr. 45) Yoghurt med løk, agurk og tomater. Allergen: melk Yoghurt with onion, cucumber and tomatoes.

104. Salat kr. 90

(Restaurant: kr. 99) Husets ferske grønnsaker. Fresh salad.

105. Paneer Nan kr. 60

(Restaurant: kr. 69) Nan fylt med hjemme lagt ost og indiske krydder og bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg. Nan fylled with indian spices and home made chees & baked in tandoori ovn

105.3 Aloo Nan kr. 60

(Restaurant: kr. 69) Nan fylt med poteter og indiske krydder. Bakt i tandoori ovn. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg. Nan filled with potatoes and Indian spices, baked in tandoori oven.

106. Roti Chapati kr. 45

(Restaurant: kr. 49) Roti blir laget av brunt mel, men uten gjær. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg. Roti is made of browm flour, withought yeast.

107. Chicken Nan kr. 80

(Restaurant: kr. 89) Nan fylt med grillet kylling og koriander. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg. Nan stuffet with grilled chicken and coriander.

108. Egg ris kr. 130

(Restaurant: kr. 149) Plain basmati ris med egg og grønnsaker. Allergen: egg. Plain basmati rice with egg and vegetables.