
Lunsj - Haugesund
Lunsj serveres mandag til lørdag, kl. 13:00 til 16:30
De fleste retter inneholder nøtter. Hvis du har allergier, vennligst gi beskjed / notat ved ordre.
Tandoori-retter
1. Chicken Tikka (Classic) kr. 219
2. Chicken Madras Tikka kr. 229
Kylling marinert med ingefær, hvitløk og indiske krydder. Grillet i tandooriovn, servert med tandoorisaus og ris. (H-M-CN)
4. Lammekoteletter kr. 249
Lammekoteletter marinert med yoghurt og indiske krydder, grillet i tandooriovn. Serveres med ris og salat. (H-M-CN)
5. Safran Tikka kr. 229
Hjemmelaget indisk ost marinert med fløte, cashewnøtter, ost, svart pepper og safran. Grillet i ovn, servert med tandoorisaus, ris og salat. (H-M-CN)
Fra havet
6. Tandoori Fish Tikka kr. 239
Torsk marinert med punjabi-krydder og yoghurt, servert med tandoorisaus og salat. (H-M-CN-F)
7. Mango Safran Prawns kr. 239
Scampi marinert med safran og mangosaus, grillet i tandooriovn. Serveres med ekstra mangosaus. (H-M-CN-SK)
Klassiske curryretter
8a. Chicken Tikka Masala kr. 209
8b. Lamb Tikka Masala kr. 239
Grillet kylling eller lam tilberedt med løk, paprika, tomat og indiske krydder i kremet saus. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN) etter ønske
9a. Butter Chicken kr. 209
9b. Butter Lamb kr. 239
Yoghurtmarinert kjøtt tilberedt i mild og kremet saus med rike indiske krydder. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN)
10a. Navratan Kylling Korma kr. 209
10b. Navratan Lam Korma kr. 239
Tilberedt med cocktailfrukt, kardemomme, nøtter, rosiner og kokos. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN)
11a. Mango Chicken kr. 209
11b. Mango Lamb kr. 239
Kylling eller lam laget i frisk mangosaus med fløte, hvitløk og cashewnøtter. (H-M-CN)
12a. Chicken Vindaloo kr. 219
12b. Lamb Vindaloo kr. 239
Sterk og fyldig saus fra sør-India.
Vegetarretter
13. Aloo Bengan kr. 199
Aubergine og poteter tilberedt med tomat og hvitløk. Smaksatt med litt smør – perfekt for deg som liker vegetar. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN)
14. Paneer Maska Masala kr. 199
Hjemmelaget indisk ost i tikka masala-saus. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN)
15. Paneer Butter Masala kr. 209
Hjemmelaget indisk ost tilberedt i smør og kremet saus. Serveres med ris og chutneyer. (H-M-CN)
16. Dal Tadka kr. 189
Gule linser tilberedt med tomat, hvitløk og indiske krydder. Perfekt som vegansk og vegetarisk rett. (H-M-CN)
Desserter
Kulfi kr. 99
Hjemmelaget indisk iskrem med kokt melk og nøtter. Serveres med frukt.
Hot’n Cold kr. 99
Varme bjørnebær serveres med vaniljeis og eggelikør. (M-E) Spør din kelner om gratis kaffe etter lunsj