Meny - Stord

Priser er for take away - restaurant i parentes.

De fleste retter inneholder nøtter. Hvis du har allergier, vennligst gi beskjed / notat ved ordre.

Forretter / Appetizers

1. Onion Bhali kr. 99

(Restaurant: kr. 99) Løkringer blandet i forskjellige typer krydder og linsemel. Frityrstekt. Onion Rings mixed with different types of spices and lentil flower. Deep fried. Inneholder: melk

2. Fish Pakora kr. 99

(Restaurant: kr. 99) Steinbit marinert i forskjellige typer krydder og linsemel. Frityrstekt.

3. Chicken Pakora kr. 99

(Restaurant: kr. 99) Kylling med ulike typer indisk krydder og linsemel. Frityrstekt. Chicken mixed with different types of Indian spices and lentil flour. Deep fried. Inneholder: melk.

4. Paneer Pakora kr. 95

(Restaurant: kr. 95) Indisk ost blandet i ulike typer indisk krydder og gram mel. Frityrstekt. Deep fried indian cheese mixed with different types of Indian spices and gram flour. Inneholder: melk.

6. Vegetable samosa kr. 89

(Restaurant: kr. 89) Butterdeig fylt med poteter og grønne erter. Puff pastry filled with potatoes and green peas. Inneholder: Melk, hvete og cashewnøtter

7. Keema samosa kr. 99

(Restaurant: kr. 99) Kjøttdeig av lam blandet med forskjellige grønnsaker. Frityrstekt. Inneholder: hvete

8. India Gate Special kr. 189

(Restaurant: kr 189) Kylling, kongereker og løkringer. Blandet i forskjellige typer krydder og linse mel. (For to personer). Chicken, shrimps and onion rings. mixed with different types of Indian spices and lentil flour (For two persons). Inneholder: hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

9. Daal Soup kr. 89

(Restaurant: kr. 89) Suppe med gule linser, fløte og koriander. (allergen: melk) Yellow lenses soup with cream and coriander.

10. Samundri ratan kr. 105

(Pris i restaurant kr. 105) Black tiger reker marinert i fersk hvitløk og urter. Frityrstekt. Inneholder: melk

Tandoori / Grill

11. India Gate Special kr. 280

(Pris i restaurant kr. 319) En spennende blanding av våre mest populære tandoori-retter. Kylling, lam, okse, reker og kongelig Malai Kebab. Marinert og grillet i tandoori ovn. (allergen: melk, cashewnøtter)

12. Chicken Tikka kr. 245

(Pris i restaurant kr. 279) Kylling marinert i en blanding av yoghurt og ulike indiske krydder, grillet i tandoori ovn.(allergen: melk) Chicken marinated in a mix of yoghurt and various Indian spices, grilled in tandoori oven.

12.2 Mango Chicken Tikka kr. 245

Kylling marinert med granateple, yoghurt, indiske urter, himalaya indian krydder, og grillet i indisk leirovn. Serveres med tandoori saus. (allergen: melk, cashewnøtter) Chicken marinated with pomegranate, yoghurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in clay oven. Served with tandoori sauce.

14. Lasani Tikka kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling marinert i hvitløk, grønn chilli, fersk koriander og forskjellige indiske krydder og urter. (allergen: melk kun i sausen) Marinated chicken mixed in garlic, green chilli, fresh coriander and various indian spices.

15. Tandoori Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Halv kylling marinert i yoghurt og indisk krydder, stekt i tandoori-ovn. (allergen: melk og nøtter i sausen) Half chicken marinated in yoghurt and indian spices, grilled in tandoori oven.

16. Lamb Garlic kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i en blanding av hvitløk, mynte, yoghurt og frisk koriander. Grillet i tandooriovn. Lamb marinated in a mixture of garlic, mint, yoghurt and fresh coriander. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

16.1 Kandhari Lamb Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert med granateple, youghurt, indiske urter og Himalaya Indian krydder. Grillet i indisk leir ovn. Serveres med tandoori saus. Lamb marinated with pomegranate, yougurt, Indian herbs, Himalaya Indian spices and grilled in tandoori oven. Served with tandoori sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

17. Lam Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Lam marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandooriovn. Lamb marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

18. Biff Tikka kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Indrefilet av okse marinert i yoghurt og utvalgte krydder. Grillet i tandooriovn. Tenderloin of beef marinated in yoghurt and selected spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

19. King Prawns kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Black tiger reker marinert i yoghurt og ulike indiske krydder. Grillet i tandoori ovn. Black tiger shrimps marinated in yoghurt and various Indian spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

20. Garlic Prawns kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Black tiger reker marinert i hvitløk, yoghurt og ulike krydder. Grillet i tandoori ovn. Black tiger shrimps marinated in garlic, yoghurt and various spices. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

21. Amritsari Fish Tikka kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Steinbit marinert i ulike krydder og urter. Grillet i tandoori ovn. Cat fish marinated in various spices and herbs. Grilled in tandoori oven. Allergener: Hvete, melk, fisk og cashewnøtter

21.1 Duck Batakh Tamarind kr. 265

(Restaurant: kr. 299) Saftig andebryst marinert med indiske krydder og hjemmelaget tamarindsaus. Grillet i leir ovn. Juicy duck breast marinated with Indian spices and homemade tamarind sauce. Grilled in clay oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

21.2 Duck Garlic Batakh kr. 265

(Restaurant: kr. 299) Mørt andebryst marinert med indiske krydder og hvitløk. Grillet i leirovn. Juicy duck breast marinated with Indian spices and garlic. Grilled in clay oven. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter Alle retter serveres med ris og tandoorisaus. Som inneholder allergen: melk og cashewnøtter.

Murg Pakwan (Chicken)

22. Chicken Tikka Masala kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Grillede kyllingbiter tilberedt i masala saus. Allergener: melk og cashewnøtter. Pieces of grilled chicken prepared in masala sauce.

23. Chicken Karahi kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet tilberedt med en rik saus av paprika, løk, urter og rødvin. Allergener: melk, kan lages uten melk. Chicken fillet prepared in a rich sauce of red bell pepper, onion, herbs and red wine.

23.2 Chicken Jalfrezi kr. 245

(Restaurant: kr. 279) En sør indisk rett av saftige kyllingbiter, tilberedt med sterk tomatsaus, fritystekt paprika, løk og sør indisk krydder, litt lime juice og korriander på toppen. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

24. Saag Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, kan lages uten melk. Chicken fillet prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.

25. Butter Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Tandoori stekt kylling tilberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk, cashew, rosiner Tandoori roasted chicken prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.

25.2 Mango Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kokt kylling tilberedt med mangosaus, fløte, kokosmelk og punjabi krydder. Allergener: melk, nøtter

26. Chilli Chicken kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling stekt med fersk chilli og paprika. (Sterk) Chicken fried with fresh chilli and bell pepper. Strong. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

27. Chicken Korma kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kylling kokt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter. Chicken cooked in cream sauce with cashews and raisins.

28. Chicken Vindaloo kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Kyllingfilet i en sterk saus tilberedt av en tradisjonell South Indian oppskift.(Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Chicken fillet in a strong sauce prepared by a traditional South Indian resipe. (Strong).

30. Madrasi Hot Pot kr. 255

(Restaurant: kr. 289) Kylling, biff og reker woket med chilisaus, purre, tomater og rike indiske krydder (Sterk). Allergener: Hvete, melk, soya, skalldyr og cashewnøtter

31. Pepper Chicken kr. 245

Grillet kyllingfilet kokt med fføtesaus, pepper og rødvin, sammen med duftige indiske krydder. Allergener: melk, cashewnøtter.

31.1 Chicken Curry kr. 235

Kylling kokt sammen med ingefær og indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.

Anderetter / Duck dishes

31.3 Duck Karahi kr. 245

Mørt andebryst tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rødvin. Tender duck breast in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

31.4 Duck Korma kr. 255

Mørt andebryst tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rødvin. Tender duck breast in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

Gosht Pakwan (Lamb)

32. Lamb Tikka Masala kr. 245

Grillet benfritt lam tilberedt i en masala saus. Grilled boneless lamb preapared in a masala sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

33. Lamb Karahi kr. 245

Benfritt lam tilberedt i en fyldig saus med frisk paprika, løk, urter og rød vin. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion, herbs and red wine.

34. Lam Saag kr. 245

Lam tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Lamb prepared with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.

35. Lam Korma kr. 255

Lam tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk, cashewnøtter. Lamb cooked in cream sauce with cashews and raisins.

37. Lam Curry kr. 255

Benfritt lam tilberedt i en tykk saus med frisk paprika, løk og urter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Boneless lamb prepared in a rich sauce with fresh bell pepper, onion and herbs.

38. Rogan Josh kr. 255

Lam tilberedt med løk, tomater, safran og punjabi urter (med ekstra olje). Lamb prepared with onions, tomatoes, saffron and punjabi spices (with extra oil). Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

39. Lamb Chilli kr. 255

Lam wokket med løk, chili, paprika og koriander med chilisaus. Lamb woked with onions, chilli, bell pepper and coriander with chilli sauce. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

40. Gosht Aloo kr. 255

Lam tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Lamb prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.

40.2 Lamb Vindaloo kr. 255

Kokt lam tilberedt med tykk karrisaus og indiske krydder (Sterk). Allergener: melk, cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter.

Seafood / Fiskeretter

42. Prawn Curry kr. 235

Black tiger reker kokt sammen med ingefær og Indiske krydder fra Punjab. Allergener: melk og cashewnøtter, kan lages uten melk og cashewnøtter. Black tiger shrimps with ginger and Indian spices from Punjab.

43. Goan Fish Curry kr. 235

Oppskåret fisk i en syrlig Goan kokosnøttkarri og et lite hint av koriander. Sliced fish in a tangy Goan coconut curry and a hint of coriander. Allergener: Hvete, melk, skalldyr og cashewnøtter

44. Karahi Prawn kr. 235

Black tiger reker blandet med paprika, løk, tomat, krydder og hvit vin. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Black tiger shrimps mixed with bell pepper, onion, tomato, spices and white wine.

45. Goan Prawn Curry kr. 235

Wokstekte reker i autentisk Goa-stil med kokos og koriander. Stir-fried prawns in authentic Goan style with coconut and coriander. Allergener: Hvete, melk, skalldyr, sennep og cashewnøtter

46. Prawns Vindaloo kr. 235

Black tiger reker tilberedt med en sterk saus fra en tradisjonell sør-indisk oppskrift. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Black tiger shrimps prepared in a strong sauce from a traditional south Indian recipe

46.2 Fish Chili kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Fisk tilberedt med løk, poteter og søt chilisaus. Fish prepared with onion, potatoes, and sweet chilli sauce. Allergener: Hvete, melk, soya, fisk og cashewnøtter

47. Fish curry kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Fiskefilet tilberedt i karrisaus og tomatsaus med hvitløk, ingefær, urter og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Fish fillet prepared in curry sauce and tomato sauce with garlic, ginger, herbs and spices.

Vegetarian Dishes

49. Palak Panner kr. 249

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber blandet med spinat og utvalgte krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Homemade cheese cubes mixed with spinach and selected spices.

49.2 Panner Karahi kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Små biter av frityrstekt hjemmelaget ost, tilberedt med en rik saus og paprika, løk og urter. Allergener: melk og cashewnøtter. Small pieces of fried homemade cheese prepared in a rich sauce and red bell pepper, onion and herbs.

50. Channa Masala kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Split erter kokt i tykk karrisaus og aromatiske urter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter) Split peas coocked in thick curry sauce and aromatic herbs.

51. Daal Makhani kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Linser kokt i fløtesaus med hvitløk, ingefær og krydder. Allergener: melk Lentils cooked in cream sauce with garlic, ginger and spices.

51.2 Aloo Ghobi Adraki kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Blomkål og poteter tilberedt med spisskumminfrø, løk, tomater og ingefær Cauliflower and potatoes cooked with cummin seed, onion, tomatoes and ginger. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

52. Paneer Butter Masala kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en mild saus laget av tomater, nøtter, rosiner og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Home made cheese in cubes prepared in a mild sauce of tomatoes, nuts, raisins and spices.

53. Shahai Paneer kr. 220

(Restaurant: kr. 249) Hjemmelaget ost i kuber forberedt i en spesiell rik saus med nøtter. Allergener: melk og cashewnøtter. Home made cheese in cubes prepared in a special rich sauce with nuts.

54. Punjabi Daal kr. 200

(Restaurant: kr. 229) Gule linser forberedt i en rik saus av tomater, løk, ingefær og hvitløk. Håndtert i punjabi krydder og urter. Yellow lenses prepared in a rich sauce of tomatoes, onion, ginger and garlic. Handled in punjabi spices and herbs. Allergener: Hvete, melk og cashewnøtter

55. Biryani kr. 235

(Restaurant: kr. 269) Ris kokt sammen med enten lammekjøtt/kylling/reker eller grønnsaker/cashewnøtter/rosiner. Serveres med en spesiell karrisaus. Allergener: melk og cashewnøtter. Rice cooked with lamb/chicken/prawns or vegetables/cashew nuts/raisins. Served with a special curry sauce.

Biff-retter

61. Biff do Pyaza kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt i en fyldig saus med halvstekt løk, tomater og krydder. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Steak prepared in a rich sauce of half fried onions, tomatoes and spices.

63. Biff Aloo kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt med løk, ingefær, hvitløk, sort pepper og poteter. Allergener: melk og cashewnøtter. Kan lages uten melk og cashewnøtter. Steak prepared with onion, ginger, garlic, black pepper and potatoes.

65. Biff Tikka Masala kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Grillet biff, kokt med fløtesaus og cashewnøtter. Allergener: melk og cashewnøtter.

66. Biff Korma kr. 245

(Restaurant: kr. 279) Biff tilberedt i fløtesaus med cashewnøtter og rosiner. Allergener: melk og cashewnøtter.

Saath-Saath / Tilbehør

100. Plain Nan (Gjæret hvetebrød) kr. 45

(Restaurant: kr. 49) Plain Nan (Gjæret hvetebrød). Allergener: gluten fra hvete, melk og egg.

101. Lasani Nan kr. 50

(Restaurant: kr. 54) Nan fylt med hvitløk, råløk og krydder. Bakt i tandoori ovn. Nan filled with garlic, onion and spices. Baked in tandoori oven.

102. Peshawari Nan kr. 70

(Restaurant: kr. 79) Nan fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg og cashewnøtter. Nan filled with dry fruit and nuts. Baked in tandoori oven.

103. Raita kr. 40

(Restaurant: kr. 45) Yoghurt med løk, agurk og tomater. Allergen: melk Yoghurt with onion, cucumber and tomatoes.

104. Salat kr. 90

(Restaurant: kr. 99) Husets ferske grønnsaker. Fresh salad.

105. Paneer Nan kr. 60

(Restaurant: kr. 69) Nan fylt med hjemme lagt ost og indiske krydder og bakt i tandoori ovn. Allergener: gluten fra hvete, melk, egg. Nan fylled with indian spices and home made chees  & baked in tandoori ovn

105.3 Aloo Nan kr. 60

(Restaurant: kr. 69) Nan fylt med poteter og indiske krydder. Bakt i tandoori ovn. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg. Nan filled with potatoes and Indian spices, baked in tandoori oven.

106. Roti Chapati kr. 45

(Restaurant: kr. 49) Roti blir laget av brunt mel, men uten gjær. Allergen: gluten fra hvete, melk og egg. Roti is made of browm flour, withought yeast.